Yazarlarımız

Fotoğraflar

Sosyal Ağlar
Haber
GÖRELELİ MÜTEAHHİT VERGİ REKORTMENİ OLDU

Göreleli Müteahhit Nevzat Somuncu Gelir Vergisi rekortmeni oldu.

Her yıl bir vergi rekortmenini yer aldığı Görele’den 2013 yılında Gelir Vergisi rekortmeni Müteahhit Nevzat Somuncu oldu.

     2013 yılında 367 bin 700 TL vergi ödeyen Somuncu, düzenlenen 25’inci Vergi Haftasında il genelinde birinci olarak plaketini Giresun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun elinden aldı.

    Vergi Rekortmeni Somuncu, ilçeden gidip il genelinde vergi rekortmeni olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek, bu başarıyı müşteri memnuniyetini önemsedikleri için elde ettiklerini kaydetti.

     Somuncu; “Bir vatandaşlık görevi olan vergi vermenin ve bu sıralamada ilçeden gelip Giresun birincisi olmak firmamız ve şahsımı son derece mutlu etmiştir.Bizi sektörün değişmez kaliteli ismi haline getiren Görele ve Tirebolu’daki müşterilerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

     Başarılı olmanın sırlarını da anlatan Somuncu; “Sistemli ve hemşerilerimizin isteği üzerine değişen teknolojiye ayak uydurduk. Müteahhit odaklı değil de işlerimizi müşteri odaklı yaptık.”

     Bazı projeleri hakkında da bilgi veren Somuncu; “Görele Bozcaali Mahallesi hastane mevkiinde 150 dairelik konsept site projesi ve Tirebolu plaj mevkiinde 60 dairelik lüks projelerle 2014’ün vaz geçilmezleri arasında yer alacağız” dedi.

Haber-foto: Kamil Yılmaz

3607 kez görüntülendi.
Yorumlar
Adınız Soyadınız
Yorum
Son Haberler

Site İstatistikleri : Aktif Ziyaretçi : 1 | Günlük Ziyaretçi : 15 | Aylık Ziyaretçi : 2863 | Bu yılki Ziyaretçi : 18753 | Toplam : 1351050